SGI Compliance Environmental Control zesde inspectie-instelling voor SNF

29-06-2022

Op 23 juni jl. heeft SGI Compliance Environmental Control van de Raad voor Accreditatie de bevestiging gekregen dat zij voldoen aan de eisen van het SNF-schema. Dat betekent dat zij met onmiddellijke ingang inspecties kunnen gaan uitvoeren voor ondernemingen die het SNF-keurmerk willen halen of behouden.

SGI Compliance Environmental Control is onderdeel van een internationaal opererende e-TIC organisatie, al onze bedrijfsonderdelen zijn actief binnen de werkvelden Testen, Inspectie en Certificatie gecombineerd met training en e-services (data services). SGI Compliance is dé partner voor risico- en compliance-vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze expertise ligt op breed scala van inspecties zoals brand- en waterveiligheid, binnenmilieu, afgifte van keurmerken en Energie labels. In onze eigen laboratoria analyseren we dagelijks op de aanwezigheid van legionella, gevaarlijke stoffen, schimmels en bacteriën.


Het bestuur van SNF verwelkomt SGI als inspectie-instelling. Met de 100%-controle is het aantal SNF-inspecties aanzienlijk groter geworden en dat rechtvaardigt de samenwerking met een extra inspectie-instelling zodat er voor de ondernemingen ook voldoende keuzemogelijkheid is.